Korvpallikoondis tegi Pärnus vahepeatuse

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne filmi vaatamist, Lepanina hotellis ööbimist ja Häädemeeste võimlas treenimist vastasid Kristjan Kangur ja Tiit Sokk Pärnus fännide küsimustele.
Enne filmi vaatamist, Lepanina hotellis ööbimist ja Häädemeeste võimlas treenimist vastasid Kristjan Kangur ja Tiit Sokk Pärnus fännide küsimustele. Foto: Lauri Habakuk

Riiga korvpalli Euroopa meistrivõistlustele suundunud Eesti rahvuskoondis tegi Pärnus vahepeatuse, et kohtuda kohalike poolehoidjatega.

Korvpallifännidel oli võimalik pärast kolmapäeva õhtul Apollo kinos aset leidnud pressikonverentsi laupäeval heitlusse asuvatele koondislastele edu soovida ja neilt autogramme küsida. Seejärel suundusid korvpallurid ja poolehoidjad üheskoos filmi vaatama.

Teiste hulgas oli tulnud üritust kaema nii mälumänguri kui tulihingelise korvpallifännina tuntud Jaan Allik, kes omasid ka Riiga toetama läheb. Sama mees oli käinud juba varem avalikult välja lubaduse, et tuleb Riiast jalgsi tagasi Pärnusse, kui Eesti koondis jõuab EMil kaheksa parema sekka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles