Neljapaat sõudis nii MM-finaali kui olümpiale

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juua, kõnelevad ka Andrei Jämsä, Allar Raja ja Tõnu Endreksoni ilmed hooaja seni raskeimalt sõidult tulles. Esimest veepudelit püüab eessõudja Kaspar Taimsoo.
Juua, kõnelevad ka Andrei Jämsä, Allar Raja ja Tõnu Endreksoni ilmed hooaja seni raskeimalt sõidult tulles. Esimest veepudelit püüab eessõudja Kaspar Taimsoo. Foto: Fred Killing

Prantsusmaal Aiguebelette’i järvel jätkuvatel sõudmise maailmameistrivõistlustel jätkab Eesti paarisaeruline neljapaat tähtede poole sirutumist, kahepaadimeeste unistus paraku kustus.

Neljapaadis sõudvad Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä alustasid MMi tagasihoidliku eelsõiduga, arvasid seejärel, et neid on veel vara maha kanda, ja näitasidki vahesõidus poolfinaalikohta haarates paremat minekut.

Eilses poolfinaalis jõuti 500 meetri märki Kanada, Saksamaa ja Uus-Meremaa järel neljandana. Liidrist oli Eesti nelik maas 2,16 sekundit, aga Eesti sõudeliidu asepresidendi Mihkel Klementsovi hinnangul andis kontrollitud sõit lootust, et distantsi teisel poolel suudetakse tempos juurde panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles