Aednikud sõidavad laadale viinamarjalastiga

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saare-Tõrvaaugu aiandi aednik Harri Poom nendib, et kuigi aiandil pole mahetootja tunnustust, ei kasutata taimede kasvatamisel keemilisi taimekaitsevahendeid. Kuna kobaraid pole pritsitud, saabki neist marju võtta ja otse suhu pista.
Saare-Tõrvaaugu aiandi aednik Harri Poom nendib, et kuigi aiandil pole mahetootja tunnustust, ei kasutata taimede kasvatamisel keemilisi taimekaitsevahendeid. Kuna kobaraid pole pritsitud, saabki neist marju võtta ja otse suhu pista. Foto: Ants Liigus

“Sel ajal sööme muidu ammuilma meloneid ja arbuuse, aga tänavu on loodus mitu nädalat hilisem ja viljad ei valmi. Õunad on maitsetud ja vesised, sest said vähe sooja ja päikest. See-eest on suurepärane viinamarja-aasta,” rääkis Vändra taga asuva Saare-Tõrvaaugu aiandi aednik Harri Poom.

Poom ja tema äripartner Aivar Saar tulevad oma viinamarjalastiga täna Pärnu taimelaadale ja järgmisel nädalal lähevad Tallinna botaanikaaeda traditsioonilisele müüginäitusele. Kaasa võtavad nad 30–40 sorti viinamarju.

Viinamarjatuurile

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles