Pärnumaa reformierakondlased said uue juhi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Mumm / Postimees

Reformierakonna Pärnumaa maakonna juhatuse koosolekul valiti juhatuse esimeheks Väino Hallikmägi ja aseesimeheks Kristjan Heamäe.

Väino Hallikmägi on erakonna liige alates 2002. aastast  ja aktiivselt poliitikas alates Pärnu linnapeaks olemise ajast aastatel 2002-2005. Erakonna siseselt on olnud Pärnu piirkonna  juht ja praegu Reformierakonna Pärnu linna juhatuse liige ning maakonna juhatuse liige, nüüdsest ka juhatuse esimees.

"Uue maakondliku organisatsiooni juhi üheks esimeseks väljakutseks on arendada piirkondade tööd nii, et  pärast kohalikke valimisi oleksid Reformierakonna tugevad tegijad igas omavalitsuses esindatud" ütles Hallikmägi.

Aseesimeheks valitud Kristjan Heamäe on ühtlasi maakonna juhatuses noorte esindaja, tema üheks prioriteediks on Pärnumaa noorte senisest suurem kaasamine erakonna tegevustesse. "Üha enam on aktiivseid noori, kes soovivad, et nende arvamust kuulatakse ja sellega arvestatakse. Anname neile selle võimaluse," ütles ta.

Reformierakonnal on Pärnumaal 14 piirkonda ja ühtekokku 1064 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles