Hea idee elluviimine nõuab kannatlikku meelt

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Tahtsime, et lastel oleks tore. Laps peab ära minema teadmisega, et tahab tagasi tulla, sest ei jõudnud kõigega mängida,” pakub Riho Lääts.
“Tahtsime, et lastel oleks tore. Laps peab ära minema teadmisega, et tahab tagasi tulla, sest ei jõudnud kõigega mängida,” pakub Riho Lääts. Foto: Urmas Luik

Asudes õhinaga tegutsema mõnel uuel tegevusalal või mõeldes välja täiesti uue teenuseliigi, mida inimestele pakkuda, tuleb tegijatel proovile panna ja arendada oma kannatlikkust ja püsivust.

Pärnakad Katriin Krimm (27), Kaspar Rabbi (24) ja Silver Tõnisson (22) pakuvad üle Eesti rändbaari teenust. Nad saabuvad avalikule või eraüritusele, seavad üles baarileti ja hakkavad kokteile segama, nii alkoholiga kui alkoholita.

Katriin on õppinud EBSis (Estonian Business School) turunduse ja suhtekorralduse suunaga rahvusvahelist ärikorraldust. See andis üldteadmised äri alustamise ja turunduse kohta. Kooli kõrval töötas ta müügijuhina ühes Eesti alkoholifirmas, kus toodetakse alkoholi ja tuuakse seda riiki sisse. Sel perioodil puutus ta kokku paljude baaride ja restoranide esindajatega, kes rääkisid vajadusest leida ürituste tarvis kokteilimeistrit-meelelahutajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles