Tõstamaalased palusid Leplandilt rõõmsamat kontserti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud olid kontserti kuulama tulnud kogu perega ja mudilaste sagimist jätkus kõikjale, niisamuti õnnitlejate sekka.
Paljud olid kontserti kuulama tulnud kogu perega ja mudilaste sagimist jätkus kõikjale, niisamuti õnnitlejate sekka. Foto: Laura Jõe

Pärnu on suvepealinnale kohaselt suviti meelelahutusest ja muusikast tulvil, selle keskel ei pruugi märgatagi, et muusikaime võib sündida linnast väljas väikses maakohas või vallakeskuse kirikuski.

Või vallapäevadel, mida Pärnumaa suuremad omavalitsused korra aastas korraldavad, et kodule lähemalgi oma rahvale rõõmu pakkuda ja positiivselt üllatada kaugemalt tulijaid. Üks selle suve erilisemaid oli mulle Ott Leplandi kontsert Tõstamaa kirikus.

Leplandi tänavused suveesinemised olid ammu paika pandud. Aga siis tuli üllatav ettepanek Tõstamaa vallavalitsuselt: ehk leiab laulja aega anda kohalikel vallapäevadel kirikukontsert? Ainult et selle repertuaar võiks olla erinev tema väljakujunenust, olla „rõõmsam“.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles