Pärnus tervitatakse MMil pronksi võitnud neljapaadi mehi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapaadi liikmed puhkehetkel.
Neljapaadi liikmed puhkehetkel. Foto: Liis Treimann

Eesti sõudespordi pikaaegne toetaja Port Arturi kaubanduskeskus korraldab homme pärastlõunal Pärnus piduliku vastuvõtu maailmameistrivõistlustel suurepäraselt esinenud Eesti sõudjatele.

Kõik Pärnu spordisõbrad on oodatud sõudjaid tervitama Port Artur 2s homme kell 14. Sõudepronksi võitnud Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo ja  veerandfinalistid Kaur Kuslap ja Sten-Erik Anderson jagavad autogramme ja võistlusmuljeid.

„Oleme aastaid päev-päevalt näinud sõudjate ettevalmistust olümpiaks. Imetlenud nende tahtejõudu ja võistlustele kaasa elanud. Uhke tunne on taas Pärnu poisid olümpiale saata,“ märkis Port Artur Grupi juhatuse liige Viljo Vetik.

Pärnu sõudeklubid hoolitsevad sõudesportlaste juurdekasvugi eest. Homsele kohtumisele sõudesangaritega on oodatud noored sõudehuvilised koos vanematega, et kohapeal katsetada sõudmist ergomeetritel, uurida sõudmistreeningute kohta Pärnus nii sõudjailt kui parimailt treenereilt.

Sõudesõpradele pakutakse vaarika-vahukooretorti.

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo võitis MMil pronksmedali Saksamaa ja Austraalia järel.

Finaalipääsuga lunastas neljapaat järgmiseks aastaks pileti Rio de Janeiro olümpiale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles