Taaramäe näitas oma võimu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Jalgratturite Liit

Astana profiklubist Katjušasse siirduv Rein Taaramäe võitis Estonian Cupi rattamaratonide sarja viimasel etapil Jõulumäel kindla esikoha. Taaramäe võiduaeg 62 kilomeetri distantsil oli 2:19.48, teisena jõudis lõpujoonele Peeter Pruus (2:21.03) ja kolmas oli Peeter Tarvis (2:24.47). Esikolmikule järgnesid Vändra Viko klubi tulevikulootus Karl-Arnold Vendelin, Caspar Austa ja Vändra klubis oma ratturiteed alustanud Silver Schultz.

Peeter Tarvis teenis esimese auhinna U23 vanuseklassis, Tair Stalberg võidutses M18 arvestuses ja kiireim naine oli Liisa Ehrberg. Poolmaratoni rajal ületas esimesena lõpujoone Pärnu kalevlane Karl Brent Premet. Kokku osales Jõulumäe maratonil 1066 jalgratturit, neist 612 põhisõidul, 290 poolmaratonil ja 164 lastesõitudel.

Maastikuratta teatekrossi Eesti meistrivõistlustel selgusid medalivõitjad viies arvestuses. Meie parimana teenis Pärnu Kalevi spordikooli tiim Karl Brent Premet, Mailis Salla, Joosep Mesi ja Carl Tõnismann noorteklassis Kalevi jalgrattakooli ja Viljandi rattaklubi järel pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles