Uues stuudios levitatakse tantsu- ja teatripisikut

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Viibus (vasakult), Maria Krinal ja Helen Solovjev soovivad Rüütli 23 täita tantsu ja teatrit armastavate aktiivse ellusuhtumisega inimestega.
Annika Viibus (vasakult), Maria Krinal ja Helen Solovjev soovivad Rüütli 23 täita tantsu ja teatrit armastavate aktiivse ellusuhtumisega inimestega. Foto: Urmas Luik

Pärnus Rüütli 23 oodatakse täiskasvanuid tantsima ja noori tantsuteatris osalema, kultuuri majaks nimetatud hoonest on lahkunud mõni püsiasukas ja seal avatakse nüüd tantsuteatri stuudio.

Rüütli 23 ruume on viimastel aastatel jaganud mitu kollektiivi ja siit on alguse saanud nii festivalid kui alternatiivse suunaga kultuurisündmused.

Majas lühikest aega tegutsenud Pärnu nukuteater leidis sobivamad ruumid Kuninga tänavas. Noori harrastusnäitlejaid ühendanud Pro Teater lõpetas tegevuse juhendaja kolimise järel. Pärnu subkultuuri klubi kolib oma üritused ja muusikaviktoriinid õllelokaali Wirre ja mitu seni Rüütli 23s tegutsenud kultuuritegijat rakendab oma energiat mujal Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles