Sõudjad tulevad täna rahva ette

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaal Aiguebelette’i järvel sõudmise maailmameistrivõistlustel meeste paarisaeruneljasel paadil pronksmedali võitnud ja Rio de Janeiro olümpia pääsme teeninud Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä astuvad koos paarisaerukahesel MMil startinud Sten-Erik Andersoni ja Kaur Kuslapiga täna kell 14 Port Arturi kutsel rahva ette.

Sportlased jagavad autogramme ja MM-muljeid, Port Artur pakub sõudesõpradele vaarika-vahukooretorti, Pärnu sõudeklubid annavad soovijaile võimaluse proovida sõudeergomeetrit ja jagavad noortele infot treeningute kohta.

“Oleme aastaid jälginud sõudjate ettevalmistusi võistlemiseks olümpiamängudel, imetlenud nende tahtejõudu ja sportlastele kaasa elanud. Uhke tunne on taas Pärnu poisid olümpiale saata,” märkis Eesti sõudespordi pikaaegse toetaja Port Artur Grupi juhatuse liige Viljo Vetik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles