Linna ihukunstnik sai kingiks tänukirja

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalligraaf, portreekunstnik ja pastellmaastike maalija Vello Paluoja võttis üleeile õhtupoolikul Pärnu linnakodaniku majas oma kauaaegsetelt koostööpartneritelt õnnitlusi vastu. Linnapea Romek Kosenkranius andis linna aukirjade kujundajale üle tänukirja, mille autor jääb saladuseks.
Kalligraaf, portreekunstnik ja pastellmaastike maalija Vello Paluoja võttis üleeile õhtupoolikul Pärnu linnakodaniku majas oma kauaaegsetelt koostööpartneritelt õnnitlusi vastu. Linnapea Romek Kosenkranius andis linna aukirjade kujundajale üle tänukirja, mille autor jääb saladuseks. Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval 60aastaseks saanud kalligraafi, portreekunstnikku ja pastellmaastike maalijat Vello Paluoja õnnitlenud tunnistasid, et Pärnu linnas ei ole sellist inimest, kes oleks osanud talle tehtud töö eest kirjutada väärilist tänukirja.

Samasuguses kimbatuses oli Pärnu linnavalitsuski, kes kirjutamise töö siiski ette võttis ja raamitud tänukirja talle üle andis. Linnavalitsuse avaliku teenistuse juhataja Anu Juurma-Saks soostus kavalal pilgul avaldama vaid niipalju, et tänukirja kirjutas “Pärnu linna kõige julgem tüdruk”, kes töötab temaga samas osakonnas.

Linna ihukunstnik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles