Kohvikute nädalal pakub hõrgutisi 24 Pärnu kohvikut

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu söögikohad on taas seljad kokku pannud ja korraldavad ülipopulaarseks kujunenud restoranide nädala eeskujul oktoobris Pärnu kohvikute nädala.
Pärnu söögikohad on taas seljad kokku pannud ja korraldavad ülipopulaarseks kujunenud restoranide nädala eeskujul oktoobris Pärnu kohvikute nädala. Foto: Silver Gutmann

Suvepealinna kohvikupidajad korraldavad menuka restoranide nädala eeskujul oktoobris kohvikute nädala. Pärnu esimene ja loodetavasti mitte viimane kohvikute nädal leiab aset 3.–11. oktoobrini.

Teemanädalal osalevad Café Cello, Café Grand, Café Piano, Café XS, Hea Maa, jahtklubi pop-up kohvik, Kohvihoovik, Komfek, Kookon, Mahedik, MUM Café, Muuli baar, Pai kohvik, Peccadello kohvikud Kaubamajakas ja Pärnu Keskuses, Piccadilly, Piparmünt, restorani Noot kohvik, Romantic baar, Strandi lobby-baar, taluturu kohvik, Teatrikohvik, Ammende salongikohvik ja Wesseti terrassikohvik.

Kõik 24 kohta on lubanud pöörata erilist tähelepanu tee ja kohvi kvaliteedile, et pakkuda oma külastajaile Pärnu parimat teed ja kohvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles