Septembrikuu väärtustab kodumaist toitu

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Keskuse taluturul küpsetatakse iga päev leiba. Klienditeenindaja Ester Juss toob letile ahjusoojad leivad.
Pärnu Keskuse taluturul küpsetatakse iga päev leiba. Klienditeenindaja Ester Juss toob letile ahjusoojad leivad. Foto: Urmas Luik

Toidutootjad on kuulutanud septembri Eesti toidu kuuks, et tõsta kodumaist päritolu toidu populaarsust tarbijate seas. Kui Pärnu restoranides seks puhuks eritoite pole, siis Pärnu Keskuse taluturg pakub eestimaist toidukraami aasta ringi.

“Just praegu tõin müüki Võrumaa mahedad viinamarjad,” ütles Pärnu Keskuse taluturu tegevjuht Merle Vall eile keskpäeval.

12. oktoobril täitub taluturu avamisest kolm aastat ja tegevjuhil on põhjust rõõmu tunda: kohviku, mis mullu mais avati, on rahvas hästi vastu võtnud. Turupagarite tordid on leidnud oma ostjaskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles