Vargad tekitasid Kahe Silla klubile korraliku kahju

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel toimunud Jüri Jaansoni kahe silla jooksu korraldajaid tabas ebameeldiv üllatus, kui vargad olid viinud ööl enne jooksu minema sadade eurode väärtuses tervisesportlaste turvalisuseks paigaldatud piirdeaedu. Foto on illustreeriv.
Nädalavahetusel toimunud Jüri Jaansoni kahe silla jooksu korraldajaid tabas ebameeldiv üllatus, kui vargad olid viinud ööl enne jooksu minema sadade eurode väärtuses tervisesportlaste turvalisuseks paigaldatud piirdeaedu. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Nädalavahetusel toimunud Jüri Jaansoni kahe silla jooksu korraldajaid tabas ebameeldiv üllatus, kui vargad olid viinud ööl enne jooksu minema sadade eurode väärtuses tervisesportlaste turvalisuseks paigaldatud piirdeaedu.

“Avastasime vahetult enne pühapäevast jooksu, et Õhtu tänavalt varastati kaksteist 3,5 meetri pikkust metallist piirdeaeda koos aedade raskusplokkidega,” rääkis kahe silla jooksu peakorraldaja Vahur Mäe. “Ilmselgelt oli see organiseeritud vargus, sest transpordivahendita neid sealt ära ei viia ei saanud.”

Mäe hindas kahju sadadesse eurodesse, Kahe Silla klubil tuleb aiad rentinud ettevõttele see nüüd kinni maksta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles