Omanik andis Ringi 10 koolide kasutusse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringi 10t omava Brave Capitali juhatuse liige Veljo Kuusk on seda meelt, et kortermaja ei ole mõtet siia praegu teha, kõige mõistlikum on koondada ühe katuse alla ühe valdkonna asutused, näiteks koolid.
Ringi 10t omava Brave Capitali juhatuse liige Veljo Kuusk on seda meelt, et kortermaja ei ole mõtet siia praegu teha, kõige mõistlikum on koondada ühe katuse alla ühe valdkonna asutused, näiteks koolid. Foto: Urmas Luik

Pärnus Koidula pargi ääres asuva kolmekorruselise kontorihoone omanik osaühing Brave Capital jätkab suvel alustatud remonttöödega, mille tulemusena paraneb maja välisilme, vahetatakse välja kommunikatsioonid ning uksed ja aknad.

Need tööd on tarvilikud selleks, et hoone vastaks haridusasutustele kehtestatud ohutusnõuetele ning oleks lastele mugav ja turvaline. Tegutseb ju sellest sügisest Ringi 10 maja teisel korrusel Waldorfi pedagoogikal põhinev Herbert Hahni kool, mis asus varem Kooli 11.

Mõningaid ruume rendib Ringi 10 hoones ka Kuninga tänava põhikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles