Leho Võrk: Endises suvilarajoonis on vesi, Vana-Pärnu haiseb vähem

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vee juhataja Leho Võrk oli just ametisse astunud ja tutvunud suurte, veidi alla 50 miljoni euro ulatuses tehtud investeeringutega, ent siis selgus, et Pärnus on piirkond, kus puudub juba aastaid veevärk.
Pärnu Vee juhataja Leho Võrk oli just ametisse astunud ja tutvunud suurte, veidi alla 50 miljoni euro ulatuses tehtud investeeringutega, ent siis selgus, et Pärnus on piirkond, kus puudub juba aastaid veevärk. Foto: Ants Liigus

Pärnu Vee juhataja Leho Võrk võib piinlikkust tundmata pärnakatele silma vaadata. Peagi on 99,4 protsenti Pärnust kaetud vee- ja kanalisatsioonivõrguga ning enamik elanikke joob kraanist puhast vett.

Ehitustööd Ehitajate tee ja Savi tänava vahelises elurajoonis on lõppenud, novembri lõpuks saab Rääma linnaosa kanaliseeritud. Mõrra reoveepuhastusjaama uuendatakse, selle haisu tekitanud setted viiakse nüüd Põlendmaa prügilasse.

Kas peagi võib kümme aastat kestnud Pärnu vee- ja kanalisatsioonivõrgu laiendamiskavale joone alla tõmmata?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles