Vanapargi alleele puude istutamiseks kulub viis aastat

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanapargi alleel kände ei freesita, vaid kaevatakse välja, alleele puude istutamisega tehakse algust 2018. aastal ja see jätkub mitme aasta vältel.
Vanapargi alleel kände ei freesita, vaid kaevatakse välja, alleele puude istutamisega tehakse algust 2018. aastal ja see jätkub mitme aasta vältel. Foto: Ants Liigus

Pärnus maha saetud Vanapargi allee taastamine noorte läänepärnadega saab alata 2018. aastal, viimased 89 pärna istutatakse kavakohaselt aastal 2020.

“Sel aastal ei istutata Vanapargi alleele ühtegi puud, kuna see saab alata alles pärast seda, kui 2017. aastal eemaldatakse välimine rida puid ringristmikust Rüütli tänavani,” teatas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Karin Õunap.

Linnavalitsuse nõuniku teate järgi istutatakse maha võetud puude asemele 2018. aastal neli rida läänepärni, kokku 84 puud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles