Vanavanemad valmistuvad taas ülikooli minema

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väärikas tudeng Elvi Einaste andis hoogu lapselaps Kadrianile (paremal) ja lapselapselaps Kethelile, kes kinnitasid nagu ühest suust, et neil on lahe ja reibas vanaema.
Väärikas tudeng Elvi Einaste andis hoogu lapselaps Kadrianile (paremal) ja lapselapselaps Kethelile, kes kinnitasid nagu ühest suust, et neil on lahe ja reibas vanaema. Foto: Urmas Luik

Pärnus istub tulevast nädalast koolipinki pool tuhat vanaema-vanaisa eas õppurit, kes tahavad ennast täiendades eluga sammu pidada ja käivad Tartu ülikooli Pärnu kolledži väärikate ülikoolis, mõni seitsmendat õppeaastat.

Vanavanemate päeva eel ajasime juttu kahega neist, Elvi Einastega tema Pärnu kodus ja Jaak Suurväliga kolledžis, kus väärikate ülikooli nõukoja tarmukad ja rõõmsameelsed liikmed tegid avaaktuse ettevalmistusi. Väärikate arvestus algab siin 50 eluaastast ja vanim loengu kuulaja oli tunamullu saja-aastane mees.

Muutunud suhtumine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles