Kas Irbise võimas võit Vapruse üle jääb Kiviõli luigelauluks?

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Kiviõli Irbise jalgpallimeeskond alistas täna Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigaturniiril koduväljakul kindlalt 5:1 Vändra Vapruse.

Vändra meeskond asus Ranet Lepiku tabamusest mängu küll juhtima, kuid avapoolaja lõpul kingiti vastastele penalt, mille Vitali Gussev võrku saatis.

Kohe teise poolaja alguses viis Nikolai Lõsanov Irbise juhtima ja lõpuvileks vormistasid Sergei Starovoitov, Aleksandr Makarov ja Gussev oma teisest penaltist võidunumbriteks 5:1.

Võit Vändra meeskonna üle võib jääda meistriliiga koha eest võitlevale Kiviõli Irbisele tänavuste meistrivõistluste luigelauluks, sest kolmapäeval ootab meeskonda ees reis Saaremaale, ent Ida-Virumaa meeskond on teatanud, et nemad ei saa nädala keskel mehi kokku ja saarele ei lähe.

Kui Irbis mängule ei sõida, arvestatakse neile loobumiskaotus, mis oleks Kiviõlile hooaja jooksul juba teine. Teise loobumiskaotusega eemaldataks Irbis aga meistrivõistlustelt. Jalgpalliliit ei ole seni mänguaega muutnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles