Purjetajad teenisid kolm meistrikulda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümneaastane Pärnu piiga Angeliina Maria Isabel Õunap suutis Pärnu sügisregatil tuule alla teha tervelt 81 konkurendile ja teenida kuni 13aastaste Eesti meistrikulla.
Kümneaastane Pärnu piiga Angeliina Maria Isabel Õunap suutis Pärnu sügisregatil tuule alla teha tervelt 81 konkurendile ja teenida kuni 13aastaste Eesti meistrikulla. Foto: Riina Ramst

Pärnu sügisregatiga lõppenud svertpaadipurjetamise Eesti meistrivõistlustel tõusid meie noortest pjedestaali kõrgeimale astmele Keith Luur, Rasmus Maalinn ja Angeliina Maria Isabel Õunap.

Kolm päeva kestnud võidupurjetamine Pärnu lahel, mis päädis finaalsõitudega jõel jahtklubiesisel akvatooriumil, oli kõigis kolmes paadiklassis täis põnevaid esikohaheitlusi.

“Selle aasta Euroopa meister Keith oli kahtlemata favoriit ja tema võttis oma, Rasmus suutis eelmiste etappidega saadud liidrikohta hoida, kuid tõeline üllatus oli Angeliina, kes kindlustas endale kodulahel nooremate tüdrukute kuldmedali,” rääkis Pärnu jahtklubi purjespordikooli peatreener Argo Kruusmägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles