Põnevad medaliheitlused ringrajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rauno Kais

Eesti meistri- ja karikavõistluste viimane vaatus Audru ringrajal pakkus kõigis viies masinaklassis põnevaid medaliheitlusi. Superstock 600 klassis kihutas Pärnu noormees, 22aastane Kristjan Sepa (pildil nr 69) klubist Biker24 Hannes Soomeri järel teisena finišisse, millega kindlustas endale meistrikulla. Sepa klubikaaslane Kristjan Karu võitis nelja etapi kokkuvõttes B600-klassi karikasarjas pronksi.

Klassis Superbike püstitas Martin Pärtelpoeg ajaga 1.14,2 rajarekordi, senine tippmark kuulus soomlasele Vesa Kalliole. Kuigi suurfavoriit Hanno Velt kukkus, kuulus talle hooaja kokkuvõttes juba 11. korda meistritiitel.

Külgkorvide klassis võitsid kindlalt etapi Tarmo Tempel ja Silver Kuusk, järgnesid Tiit Aruvee ja Ats Kuuseoja ning Erki Pärm, kelle korvimehena debüteeris telesaatejuht Jüri Muttika. Eesti meistriteks tulid aga viimasel MM-etapil treeningul oma võistlusratta lõhkunud Eero Pärm ja Mairon Meius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles