Motohooaeg lõpetatakse katusel

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu kevadisel motohooaja avamisel, kogunevad tsiklid lõpetamiselgi Laiale tänavale, festivaliala kolib aga parkimismaja katusele.
Nagu kevadisel motohooaja avamisel, kogunevad tsiklid lõpetamiselgi Laiale tänavale, festivaliala kolib aga parkimismaja katusele. Foto: Ants Liigus

Homme ummistub Pärnu Lai tänav taas tuhandetest mootorratastest, kui võetakse kokku tänavune Eesti motohooaeg, mille festivaliala asub sedapuhku Port Arturi parkimismaja katusel.

Ürituse korraldaja Gunnar Soone Pärnu motoklubist Wildcards märkis, et motomehed soovivad näidata pärnakaile kohti, kus nii mõnigi veel ilmselt käinud ei ole, ja seetõttu pannakse festivaliala püsti parkimismaja 1500ruutmeetrisel katusel.

“Lõpetamine on tavaliselt vähe tagasihoidlikum kui avamine, aga oli soov midagi uut teha,” ütles Soone. “Väga palju seal ruumi ei ole, aga midagi siiski. Ehitame sinna uhke festivaliala, kus näitavad oma uusimaid mootorrattaid ja varustust mootorratta tootemargid, motopoed ja riikitoojad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles