Sõpruslinnade kultuurikorraldajad kohtusid Pärnu kolleegidega

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Täna külastasid Pärnu linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonda kolleegid Šiauliaist ja Jelgavast.

Kolme sõpruslinna kultuuriametnike kohtumisel osalesid Jelgavast linnavalitsuse kultuuriosakonna juhataja Mintauts Buškevics ja muusik Gundars Caune, Šiauliaist linnavalitsuse kultuuriosakonna juhataja Daina Kinčinaitienė ja sealse linnagalerii kuraator Ernesta Šimkienė ning Pärnust kõik linnavalitsuse kultuurivaldkonna töötajad.

„Sisuka kohtumise vältel arutasime, kuidas tulevikus vahetada kolme linna kultuuriportaalides suuremate kultuurisündmuste infot ja kuidas sõpruslinnad saaksid väärika kultuurisündmusega üheskoos tähistada kolme Balti riigi 100. sünnipäeva. Tegime väikese tagasivaate Pärnu kultuurisuvele ja andsime Jelgava ja Šiauliai esindajatele sealsete kooride tarvis info 2016. aastal Pärnus toimuva rahvusvahelise koorifestivali kohta,” sõnas Pärnu linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna juhataja asetäitja Ela Tomson.

Homme külastavad Läti ja Leedu kolleegid Maarja-Magdaleena gildi ja osalevad sõpruslinnade kunstnike traditsioonilise ühisnäituse B3 «Assamblaaž» avamisel Pärnu linnagalerii kunstnike majas. Homme tuleb Pärnusse Jelgava abilinnapea Rita Vectirāne, kes kohtub abilinnapea Jane Metsaga ja osaleb ühisnäituse avamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles