Matemaatika laia suuna eksamil oli parim Koidula kool

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatikat saab peagi õppida uuel moel.
Matemaatikat saab peagi õppida uuel moel. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Matemaatika laia suuna riigieksami tegi tänavu Pärnumaal 288 õpilast ja maakonna keskmine tulemus oli 49,7 punkti 100 punktist. Riigi keskmiseks sellel eksamil kujunes 52,3 punkti.

Pärnumaa koolide pingerida oli laia suuna matemaatikaeksamil järgmine: Koidula gümnaasium (67,5 punkti); Sütevaka humintaargümnaasium (62,4), Ülejõe gümnaasium (53,5), Vene gümnaasium (50,1), Vändra gümnaasium (45,4), Pärnu ühisgümnaasium (39,5), Häädemeeste keskkool (38,2), Kilingi-Nõmme gümnaasium (26,6 ja Tõstamaa keskkool (5,8).

Täisarvu punkte - 100 - kogus Koidula kooli õpilane. Kehvim tulemus tehti Tõstamaa keskkoolis, kus viie eksamisooritaja parim tulemus oli kümme ja halvim kolm punkti.

Koidula kooli laia suuna matemaatikaeksami tulemus oli riigis 18..

Mittestatsionaarse õppega koolidest oli Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi keskmine eksamitulemus 22,2 punkti, riigi keskmine oli nende koolide arvestuses 25,5 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles