Võrkpallimeeskond sihib Baltimaades täispotti

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskonnast kutsuti riigi koondisse vaid temporündaja Timo Tammemaa, kelle esinemisele Torinos EM-finaalturniiri alagrupis koduklubilased kaasa elavad.
Pärnu meeskonnast kutsuti riigi koondisse vaid temporündaja Timo Tammemaa, kelle esinemisele Torinos EM-finaalturniiri alagrupis koduklubilased kaasa elavad. Foto: Ants Liigus

Hooaja eel Soomes kolm kontrollmängu pidanud Eesti meister ja karikavõitja Pärnu võrkpalliklubi meeskond sõidab järgmiseks Võrru Gutmani memoriaalile, kodupubliku ette astutakse 2.–3. oktoobril.

Kolmest mullu saada olnud karikast ei toodud Pärnusse vaid Schenkeri liiga oma, mille sai Bigbank Tartu. Vajak nõuab parandamist ja pole kahtlust, et ainsa Eesti meeskonnana eurosarjas osalevad pärnakad lähevad tänavu Baltimaades täispangale. Meeskond on kokku mänginud, mullusest koosseisust lahkus vaid leedulane Arnas Rumševicius.

Uusi mehi on kolm

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles