Metsatalust algab reis suurde ilma

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Meie töövorm võimaldab meil väga hästi maal elada,” kinnitavad Albion Reiside omanikud Katrin ja Argo Schneider.
“Meie töövorm võimaldab meil väga hästi maal elada,” kinnitavad Albion Reiside omanikud Katrin ja Argo Schneider. Foto: Urmas Luik

Iidsete kultuuride ja kombestike, vapustava looduse ja eksootika oma silmaga nägemisest unistavad küllap need, kellel reisipisik veres. Unistust aitab tegelikkuseks vormida Metsatalu pererahvas – Katrin ja Argo Schneider ehk reisikorraldaja Albion Reisid. See turismiturul kanna kinnitanud firma asub Rannametsa külas ja on näide tegelikust kaugtööst, mille tegemisel pole internetiajastul tähtsust kontori asukohal.

Kui Schneiderid kuulutuse peale esimest korda oma tulevast kodukohta vaatama läksid, meenutas selle ümbrus džunglit, sest neli aastat polnud seal keegi elanud.

“Esimesed aastad oli puhtalt vikati ja suure kirvega töö, kaks aastat ei paistnud meil keldergi võsa seest välja,” meenutab Katrin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles