Üllatusmees: Pärnu linnameeskonna puurivaht sai koondisekutse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnameeskonna väravavaht Kristjan Tamme sai koondisekutse EM-valikmängudeks Inglismaa ja Šveitsiga.
Pärnu linnameeskonna väravavaht Kristjan Tamme sai koondisekutse EM-valikmängudeks Inglismaa ja Šveitsiga. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnameeskonna väravavaht Kristjan Tamme sai kutse esindada Eesti jalgpalli rahvuskoondist oktoobri alguses EMi valikmängudel Inglismaa ja Šveitsiga. Kahjuks ei saa noor puurilukk reedel saadud vigastuse tõttu ootamatult sülle langenud kutset vastu võtta.

Eesti meeste koondise peatreener Magnus Pehrsson teatas 32 nime, kelle seast ta valib 23 mängijat oktoobrikuisteks EM-valikmängudeks Inglismaa ja Šveitsiga.

Esimest korda on koondisekandidaatide nimekirjas Pärnu linnameeskonna puurilukk Kristjan Tamme, kes varem on esindanud Eesti noortekoondisi. Kahjuks pidi Tamme koondise peatreeneri kutsele eitava vastuse andma, sest vigastas reedeses mängus Viljandi Tulevikuga pöialt ja peab mõne nädala palliplatsilt eemal olema.

Peale Tamme on pärnakatest koondisekandidaatide nimistus ründaja Sergei Zenjov, kes kuulub Aserbaidžaani klubi  Gabala hingekirja.

Inglismaa koondis võõrustab Eestit 9. oktoobril Londonis. Eesti ja Šveits on omavahel vastamisi EM-valiksarja viimases mängus, mis toimub 12. oktoobril Tallinnas Lilleküla staadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles