Keskerakonna Pärnumaa piirkonna esimees: ei usu, et Savisaare kinnipidamine tähendaks erakonna lagunemist või pingeid parteis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna Pärnumaa piirkonna esimees, Sindi linnapea Marko Šorin kuulis erakonna esimehe Edgar Savisaare kinnipidamisest ajakirjanikult ja oli uudisest hämmingus. «Üllatus missugune,» lausus ta.

Küsimusele, kuidas võiks Savisaarele esitatud kahtlustus mõjutada Keskerakonna tulevikku, vastas Šorin, et mõju sõltub sellest, mis saab edasi. «Altkäemaksuga seotud uudiseid on tulnud ka Tallinna Sadamast, see pole poliitilisel tasandil midagi mõjutanud,» ütles ta.

Keskerakond kavatseb 29. novembril korraldada kongressi, mille üks päevakorrapunkt on erakonna esimehe valimine. Savisaar on teatanud, et kandideerib taas esimeheks. Erakonna Pärnu linna ja Pärnumaa organisatsioon kavatsevad esimehekandidaate arutada oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles