Pärnakad võivad pääseda maailma tippliigasse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu Eesti karikavõitjaks ja meistrivõistlustel hõbemedalile tulnud Pärnu rannajalgpallimeeskonna FC ValiceCar mängival peatreeneril Aleksei Galkinil ja väravavaht Taavi Tammel võib avaneda võimalus pääseda mängima maailma kõige tugevamaks liigaks peetavasse Venemaa superliigasse.

Pärnakad on saanud jala Peterburi klubi FC City ukse vahele, mille koosseisus minnakse lahinguid lööma Sotši Venemaa karikavõistlustele.

Seal võib järgmiseks hooajaks lunastada pileti superliigasse, kus osalevad Venemaa tippmeeskonnad Peterburi Kristall (rannajalgpalli Euroopa meistrite liiga võitja), Moskva Lokomotiv (rannajalgpalli Euroopa meistrite liiga võitja kahel eelmisel aastal), Moskva Dinamo, Samara Krõlja Sovetov ja teised klubid, mille ridades löövad kaasa paljud Hispaania, Itaalia, Valgevene, Ukraina, Portugali ja Brasiilia koondislased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles