Pärnu Sadam sai karikasarjas esiliiga meeskonna vastu raske võidu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama korvpallimeeskond alustas Eesti karikavõistlusi võidukalt, alistades esiliiga liidrite hulka kuuluva Kohila meeskonna.

Võit aste madalamas liigas palliva Kohila vastu ei tulnud pärnakatele sugugi kergelt. Hädine avaveerand, mille Pärnu meeskond kaotas 9:21, mängiti paremaks teisel veerandajal, kui visati kolmkümmend punkti. See oli võidu võti. Suurema osa mängu teisest poolest püsis vahe kuus kuni kümme punkti ja tasavägise mängu lõpuvileks olid tablool numbrid 74:61.

Heas hoos olid pärnakate kapten Silver Leppik, kes viskas 11 punkti, ja 16 punkti toonud ameeriklane Andrew Warren, samuti vahetusest mängu sekkunud Norman Käbin, kes viskas 13 punkti.

Õnnestunult sekkus mängu Taavi Hämarsalu, ta tabas mitu kaugviset ja panustas tuntavalt kaitsemängus. Ründepaar Rain Raadik ja Joonas Järvelainen jätsid padrunid ilmselgelt kordusmänguks.

Pärnu meeskonna juhendajale Heiko Rannulale ei meeldinud meeskonna kaitsetöö, sest eksiti liiga lihtsates olukordades. Rünnakul ei jäädud küll surve alla, kaotati aga lubamatult palju palli oma lohakusest (24 pallikaotust).

Korduskohtumine on pühapäeva õhtul Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles