Lasteaed Trall on hädas vandaalidega

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mänguautot lükkav poisipõnn ei taha, et tema kalli lasteaia õuel midagi ära lõhutaks. Paraku on kollane mängumajake (poisist paremal) juba kahel korral vandaalide küüsi langenud.
Mänguautot lükkav poisipõnn ei taha, et tema kalli lasteaia õuel midagi ära lõhutaks. Paraku on kollane mängumajake (poisist paremal) juba kahel korral vandaalide küüsi langenud. Foto: Urmas Luik

Pärnu Tralli lasteaia mudilased müttavad liivakastis ja lasevad liumäelt alla ega aimagi, mis toimub armsal lasteaiahoovil siis, kui nemad päevaund magavad või on koju läinud.

Tralli õue turvamine ja hoidmine on direktor Külli Tiismaa sõnul aina raskem ülesanne. Et hooviinventari lõhutakse lausa süstemaatiliselt, algab iga uus õppeaasta murega hoovi pärast.

Põhjust meelehärmiks jagub, sest korda saadetud huligaansuste loetelu on pikk: välisuste lukkudesse topitud tikud, korduvalt viltu lükatud lehtla ja lammutatud mängumajad, liivakastilt ära kistud ja tiiki visatud kaitsevõrk. Aia taha tiiki on viidud aia küljest lahti kangutatud metallväravgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles