Visu suusad peaks sel aastal Eestis uuesti müüki tulema

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Visu suusad. Foto on illustreeriv.
Visu suusad. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sporditarvete müügiga tegeleva A2K Sport OÜ juhatuse liikme Kaupo Kopluse sõnul hakkab ettevõte Eestis esindama Venemaal toodetavaid Visu suuski ja need peaks müüki jõudma sellel aastal.
 

Koplus rääkis, et kui varem oli Vene firma JSC EFSI Ltd poolt Venemaal toodetavate Visu suuskade kvaliteet nõrk, siis "nüüd on Vene suusatehas kvaliteeti tõstnud ja see on vastuvõetav ka siinsele tarbijale. Plaan on hakata Eestisse uuesti suuski tooma."

2005. aasta kevadel müüs Tallinna börsil noteeritud AS Viisnurk aastakümneid suuskade ja spordikauba müügiga tuntust kogunud kaubamärgi Visu osaühingule A2K Sport. 2004. aasta sügisel suletud spordikaupade divisjoni masinad ja seadmed müüs Viisnurk toona Venemaa päritolu firmale JSC EFSI Ltd.

Koplus ütles BNSile, et A2K Sport müüs 2006. aastal Visu kaubamärgi edasi samale Vene firmale JSC EFSI Ltd.

Viisnurk teatas neljapäeval, et müüs oma sajaprotsendilise osaluse OÜ Visus samuti OÜ A2K Spordile. Tehingu maksumus on 45 000 krooni. Viisnurk teatas, et OÜ Visul puudus majandustegevus selle asutamisest alates. OÜ Visu asutati 2003. aasta detsembris. Viisnurga finantsdirektor Einar Pähkel ütles BNSile, et tegemist on vaid ettevõtte keha müügiga.

Koplus selgitas, et koos 2005. aastal toimunud kaubamärgi ostuga käis kaasas kokkulepe, et A2K Sport omandab ka OÜ Visu. "Tõenäoliselt saaks kogu Visu suusaga seonduva koondada OÜ Visu alla," selgitas Koplus Visu suuskade Eestis müümise plaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles