Linastub film Pink Floydi tuurist

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader kontsertfilmist „The Wall“.
Kaader kontsertfilmist „The Wall“. Foto: promo

Pärnu Apollo kinos linastub teisipäeval Roger Watersi, Pink Floydi ja albumi "The Wall" kontsertfilm, mis septembris jõuab kinoekraanidele üle maailma.

Inglise rokkbändi asutajaliige Waters ja kaasrežissöör Sean Evans filmisid aastatel 2010–2013 kontserttuuri, mida käis kuulamas ligikaudu neli miljonit inimest. Väidetavalt oli see maailma suurim sooloartisti ette võetud kontserttuur ja pärast 1979. aastat esimene, kus Pink Floydi liige esitas lugusid toonaselt albumilt „The Wall”.

Kontsertfilmi lava-show meenutab vaatajaile 1970ndate rock’n’roll`i utoopilisi mõõtmeid ja toonast loomingulist julgust. Samuti on lavameistrid taasloonud polüstüreenplokkidest müüri – see tähistab Watersi algset albumiideed, mille järgi kõikjal maailmas püstitatakse takistusi ja võimumänge, mis tekitavad hirmu, arusaamatust ning lõpevad tihtipeale sõja või surmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles