Wesseti peakokk toimetab Sepa mahetalus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Esimest korda toimuval Eesti toidu kuul avab uksed Sepa mahetalu Pikavere külas, kus villa Wesseti peakokk Mart Kukk valmistab huvilistele talu ja piirkonna lauda- ja aiasaadustest kolmekäigulise lõuna.

Kukk ütles, et ta on pärit Koongast ja tema põllumaad jäävad sinnakanti, see ajendaski teda jaatavalt vastama Sepa talu perenaise Nele Tamme kutsele.

Menüü koostamisel on lähtutud kohalikust toormest, maitsta saab näiteks veise sisefileed lisanditega, Sepa naabertalu soolatud kurki, munakreemi, pohla-šokolaadijäätist, astelpajust ja arooniast magustoitu, aga ka 60 minuti muna ja muudki põnevat, mille kohta Kukk kohapeal õpetusi annab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles