Pärnakad ehitavad Riia kesklinna 24 tunni pop-up-spaa

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia kesklinna kerkiv pop-up-spaa.
Riia kesklinna kerkiv pop-up-spaa. Foto: Pärnu linnavalitsus

Septembri viimasel päeval saab avalöögi Läti turule suunatud kampaania "Spaapuhkus Pärnus", mille eesmärk on kutsuda lõunanaabreid Pärnusse lõõgastuma. Kampaania raames ehitatakse Riia kesklinna pop-up-spaa.

Pärnu linna arenguteenistuse juhataja Anneli Lepa sõnul on kahel viimasel aastal Pärnu spaad läbinud uuenduskuure ja avatud on kaks uut spaahotelli. "Läti turule suunatud Pärnu kampaaniaga kutsutakse lõunanaabreid Pärnusse lõõgastuma ja elu nautima ka väljaspool suvehooaega. Riia elanike jaoks on Pärnu igati sobiv koht ka lühikeseks nädalalõpu lõõgastuseks, sest asub vaid 2,5 tunni autosõidu kaugusel," selgitas linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepp.

Selleks, et lähinaabrid saaksid aimu Pärnus pakutavatest uutest teenustest, ehitatakse Riia kesklinna pop-up-spaa, et pakkuda 24 tunni jooksul Pärnu spaapuhkust. Pop-up-spaa on kuuemeetrise läbimõõdu ja 3,6 meetri kõrgusega läbipaistev kuppel, mis on kujundatud hubaseks numbritoaks.

Läti ajakirjanikel on 24 tunni jooksul võimalus proovida spaahoolitsusi ning nautida hommiku- ja õhtusööki. Hoolitsuste eest kannavad hoolt Estonia Resort Hotel & SPA ning Tervise Paradiisi massöörid. Hommikusööki pakub Lauri Erm, Tervise ravispaahotelli peakokk, õhtusöögi eest hoolitseb kapten Kurgo villa hotelli ja restorani peakokk Vladimir Upeniek.

Kampaania Riia kesklinnas lõpetab Pärnu linnavolikogu esimehe vastuvõtt 24 h Pärnu pop-up-spaas, kuhu on kutsutud kõik 24 tunni jooksul spaade teenuseid proovinud ajakirjanikud. Kõigile on  unikaalne ja maitsev kingitus villa Wesseti peakokalt Mart Kukelt.

Peale 30. septembrist 1. oktoobrini kestva välikampaania algab veebikampaania, mis vältab 1. oktoobrist 31. märtsini. Kampaania pakkumised on leitavad veebilehelt visitparnu.com.

Kampaaniat toetab Pärnu linnavalitsuse ning siinsete spaa-, majutus- ja toitlustusettevõtete kõrval ettevõtluse arendamise sihtasutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles