Pärnumaa matkamäng saab tänavu 25aastaseks

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus Pärnumaa matkamängult 2013. aastal.
Fotomeenutus Pärnumaa matkamängult 2013. aastal. Foto: Madis Pärnupuu

Viimased 25 aastat on gaidide ja skautide eestvedamisel toimunud Pärnumaal matkamäng, mis traditsiooniliselt toimub septembri viimasel nädalavahetusel. Sel laupäeval oodatakse huvilisi järjekordsele matkamängule Võistesse.

Lustlikus-sportlikus maastikumängus saavad võistkonnad proovile panna oma nutikuse, kiiruse, osavuse, loovuse, koostööoskuse ja matkatarkused. Põneval matkamängul saavad osaleda kõik loodus-, spordi- ja matkahuvilised ja nii lasteaiaealised, koolinoored kui täiskasvanud. Ette on valmistatud kolme raskusastme ja pikkusega rajad.

Korraldajatel on rõõm tõdeda, et selgi aastal on matkamäng võtmas rahvusvahelist mõõdet – osalevad skaudid Lätist. Pikaajaliste osalejate jutu järgi toovad neid matkamängule ikka ja jälle tagasi põnev rada, huvitavad ülesanded, pinget pakkuv võistlusmoment ja head sõbrad, kellega koos mõnusalt aega veeta.

Sel laupäeval toimuv matkamäng kulgeb Võistes ja selle lähiümbruses, matkamängu start ja finiš on Tahkuranna koolis. Tänaseks oli osalemisest teada andnud 40 võistkonda. Võiskondi saab registreerida võistluse stardini.

Täpsemat infot matkamängu kohta ja end sellele registreerida saab veebilehel matkamang.blogspot.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles