Koidula koolis aimub kõrgkooli hingust

Lauri Habakuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehnika hõlbustab õpetamist. “Kui ma kuvan siin mingisuguse kaardi, saan näiteks suundi näidata,” tähendab õpetaja Erm ja tõmbab sõrmega seina katvale maailmakaardile punase noole. “Selles mõttes on ikka oluliselt lihtsam.”
Tehnika hõlbustab õpetamist. “Kui ma kuvan siin mingisuguse kaardi, saan näiteks suundi näidata,” tähendab õpetaja Erm ja tõmbab sõrmega seina katvale maailmakaardile punase noole. “Selles mõttes on ikka oluliselt lihtsam.” Foto: Ardi Truija

“Septembrikuu on tähtis kuu,” kirjutas Eesti lastekirjanik ja luuletaja Olivia Saar kümnete aastate eest ega osanud ilmselt ettegi näha, et tema luuleread võtavad 2015. aastal hoopis jõulisemad mõõtmed.

Tõepoolest, võib arvata, et vähemasti Pärnu Koidula gümnaasiumi õpilastele on tänavune september tähtsam kui mis tahes värsireaga kirjeldatu. Ja kindlasti kätkeb see rohkem uuendusi, kui Saar oma luuletuses mainis.

“Septembrikuu on tähtis kuu: siis aabits uus, siis ranits uus, uus vormipluus – kõik, kõik on uus septembrikuus,” toonitas poetess muudatusi, mille koolialguse kuu kaasa toob.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles