Tihemetsa jahiselts alustab hooaega juubeliga

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“See on näitusel käinud ilvesenahk, trofeeloomast mütse ega kraed ei tehta,” rääkis Tihemetsa jahiseltsi juhataja Väino Lill jahitoas, mis on sisustatud metskonnahoones.
“See on näitusel käinud ilvesenahk, trofeeloomast mütse ega kraed ei tehta,” rääkis Tihemetsa jahiseltsi juhataja Väino Lill jahitoas, mis on sisustatud metskonnahoones. Foto: Urmas Luik

Eesti jahimeeste seltsi nurgakiviks loetava Tihemetsa jahiseltsi liikmed kogunevad sügishooaja eel täna Voltveti mõisa häärberisse, jahiseltsi tänuvastuvõtt on pühendatud 25 aasta möödumisele kohaliku seltsi asutamisest.

“Suvel on kõigil kiire, lükkasime piduliku kokkusaamise hooaja algusesse: 1. oktoobrist algab põdra ajujaht, sügisjaht läheb lahti ka metsseale ja hirvele,” selgitas Väino Lill, kes on Tihemetsa jahiseltsi juhatuse esimees, Pärnumaa kutsehariduskeskuse Tihemetsa metskonna metsaülem ja Saarde vallavolikogu esimees.

Eesti jahimeeste seltsi kuuluvas Tihemetsa jahiseltsis on 43 liiget eri elualadelt, riigiametnikest talupidajateni, staažikatest töömeestest noorte spetsialistideni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles