Eesti kogenuimad koondislased osalevad Pärnus tüdrukute jalgpallifestivalil

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Palmaru.
Kaire Palmaru. Foto: Tõnis Kukk

Homme Pärnus Raeküla staadionil toimuval tüdrukute jalgpallifestivalil osalevad naiste koondise kogenuimad mängijad Kaire Palmaru ja Anastassia Morkovkina, tüdrukuid ergutamas on koondisse kuuluvad Kairi Himanen ja Kristina Bannikova ning rahvusnaiskonna peatreener Keith Boanas, abitreener Katrin Kaarna ja noortekoondise treener Aleksandra Ševoldajeva.

Juba kolmandat aastat korraldab Eesti jalgpalliliit koostöös kohalike klubidega tüdrukutele mõeldud jalgpallifestivale Eesti suuremates linnades. 12. septembril Tartus ja 20. septembril Tallinnas toimunud festivalides osales jalgpalliliidu teatel kokku üle 300 huvilise.

„Ootame ka Pärnus arvukat osavõttu, seda enam, et just Pärnu on olnud pikka aega naiste jalgpalli valitseja. Osalemine on loomulikult tasuta, mõnus ja sportlik elamus on garanteeritud,“ märkis naiste koondise peatreener Keith Boanas.

Festivalile on oodatud tüdrukud vanuses 5–14 eluaastat, nad jagatakse kolme vanuserühma. Kõik osalejad saavad treenerite käe all kaasa teha harjutustes ja mängudes. Kingituseks on kõigile lahe T-särk.

Päev algab pühapäeval kell 10.30 registreerimisega, festival vältab 11-13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles