Võite nautinud linnameeskond sai Narvas suure kaotuse

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Trans (punases) täna Pärnu linnameeskonnale armu ei andnud.
Narva Trans (punases) täna Pärnu linnameeskonnale armu ei andnud. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kolm mängu järjest vastastest jagu saanud Pärnu linnameeskond oli täna püstihädas Narvas sealse Transiga ja pärnakatel tuli Eesti jalgpallimeistrivõistluste 31. voorus tunnistada kodumeeskonna paremust 5:0.

Liigas kuuendat ja seitsmendat kohta hoidnud konkurentide kohtumine algas hiilivalt ja võimalustevaeselt, kuid siis hakkas kodumeeskond suruma.

Surve kandis vilja: 13. minutil viis Kirill Nesterov paarikümnelt meetrilt sooritatud löögiga kodumeeskonna 1:0 juhtima. Viis minutit hiljem tegi Dmitrii Barkov seisuks 2:0. Nii esimene poolaeg lõppeski.

Teist poolaega alustas aktiivsemalt kodumeeskond ja juba 48. minutil skooris Narva leegionär Vitalijs Zils, tuues tabloole numbrid 3:0.

65. minutil teenis Trans umbes kahekümnelt meetrilt karistuslöögi. Löögile sai Pärnu väravavaht Joel Vabrit käe vahele, kuid tagasipõrganud palli toimetas väravasse Vadim Mihhailov.

83. minutil sai Narva mängija Dmitri Smirnov hea söödu karistusala joonele ja suunas jala siseküljega palli Pärnu meeskonna värava paremasse alanurka. Seisuks 5:0.

Nii kohtumine lõppeski.

Pärnu meeskond jätkab turniiritabelis seitsmendal kohal 25 punktiga. Tartu JK Tammeka jääb nelja ning Viljandi ja Paide linnameeskond viie punkti kaugusele.  

Meistritiitlis on kinni Tallinna FC Flora, kes sai täna jagu Tulevikust 1:0.

Flora on kogunud 31 vooruga 72 punkti. Et nende lähim jälitaja Tallinna FC Levadia kaotas samal ajal Nõmme Kaljule 1:2, edestab Flora viis vooru enne meistrivõistluste lõppu Levadiat kuue punktiga. Nõmme meeskond kaotab Levadiale omakorda kuue punktiga. Neljas on Tallinna FC Infonet 53 punktiga.

Trans tõusis tänase võiduga tabelis viiendaks, mööda Sillamäe Kalevist. Neil on vastavalt 48 ja 47 punkti.

Järgmise kohtumise peab Pärnu linnameeskond teisipäeval Tallinnas, siis mängitakse Eesti karikavõistlustel Tallinna Infoneti duubelmeeskonnaga. Reedel mängivad pärnakad Tallinna A.Le Coq Arenal meistriliiga tabelijuhiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles