Pärnu bänd rokkis end noortebändide konkursi finaali

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebändide konkursi finaali pääsenud Pärnu bänd Voice of Voices.
Noortebändide konkursi finaali pääsenud Pärnu bänd Voice of Voices. Foto: Rene Suurkaev

Sel nädalavahetusel toimusid Tallinnas Sinilinnu kohvikus noortebändide konkursi Tallinna poolfinaalid, kus selgus kaks esimest finalisti: Voice of Voices Pärnumaalt ja Abandoned Elysium Harjumaalt.

Võistluse žüriisse kuulunud muusiku ja produtsendi Sander Mölderi sõnade kohaselt üllatas teda kõige rohkem kahes esimeses poolfinaalis esinenud bändide kõrge tase. "Võitjabändid on aga selgelt eristunud sellega, et nad on toimivad bändid," kommenteeris ta juba selgunud finaliste. "Rõõm on tõdeda sedagi, et ühtegi surmigavat etteastet polnud ja kõigis bändides oli mingi eriline nüanss, mida lihvida ja  arendada."

Muusikalehe Rada7 toimetaja ja ajakirjaniku Ester Faimani jutu järgi peaksid muusikud vaatama oma žanrist kaugemale ja kuulama artiste hoopis muudest stiilidest. "See arendaks nende muusikalist silmaringi ja aitaks tekitada põnevaid paralleele, nii rikastuks bändi enda muusikagi," soovitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles