Juhtkiri: Hole in one

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Ühes ajakirja Golf numbritest arutletakse golfimängu õnnestunuima löögi üle nõnda: “Mõni lööb hole in one’i ehk saab palli avalöögiga auku elu esimest golfiringi mängides. Teine üritab pool sajandit, kuid imelöök jääb vaid unistuseks.” Sama käib ettevõtluse kohta: üks õnnestub kohe, teine püüab aastaid ja õnnestub siis, kolmas püüab aastaid, aga ikka tulutult.

Nädalavahetusel Pärnumaal Tahkuranna vallas avatud golfiväljakut Pärnu Bay Golf Links ja klubihoonet võib hole in one’iga võrrelda küll, kuigi mitte just sellisega, mis kohe esimese korraga õnnestub, kuid kindlasti sellisega, milleni jõutakse pärast pikka proovimist ja pingutamist.

Tahkuranna golfiväljaku jõudmine ideest tegelikkuseni võttis päris pikalt aega. 2012. aastal kirjutas Pärnu Postimees: “Seitsmeaastase tõkkejooksu järel on Tahkuranna valda golfiväljakut plaaniv OÜ Golfer finišis, kuigi vahepeal tuli neil starti tagasi pöörduda, sest muutusid looduskaitse- ja veeseadus ning ametnikud nõudsid alustatud projekti kooskõlla viimist uute sätetega.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles