Kass Viirus tunneb ennast niidiketrajate kontoris asjapulgana

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Meil töötab siin piltlikult öeldes 20 000 väikest vokki,” seletab AS Fein-Elast Estonia juhataja Urmas Mägi.
”Meil töötab siin piltlikult öeldes 20 000 väikest vokki,” seletab AS Fein-Elast Estonia juhataja Urmas Mägi. Foto: Ants Liigus

“Kui siin laua taga rohkem kui üks inimene istub, on tema asjapulk,” ütleb aasta piirkonna ettevõtte nominendi OÜ Fein-Elast Estonia juhataja Urmas Mägi, kui kirju heas toitumuses kassivolask üle tema töölaua patseerib.

Viiruse kõrval elutseb Pärnumaa tippettevõtte kontoris teinegi kass, Pikri, kes ennast näole ei anna. Kassid tõi süntees- ja tehiskiust niiti tootev firma majja, kui kontor mahtus hoone esimesele korrusele ja suvel ründasid neid hiired. Kassipõlvkonnad on vahetunud ja hiirtest pole enam haisugi, aga lemmikloomade pidamine jätkub.

“Hiljaaegu kuulsin fakti, et üks kass pidi vähendama infarktiriski 30 protsenti, selle järgi on meil tõenäosus 60 protsenti vähem infarkti saada,” räägib juhataja, arutledes, kas kontorikassid on ettevõttele kulu või investeering. Jõudes järeldusele, et pigem viimane, sest töötajatele ja lastele meeldib neile pai teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles