Politsei avastas kaubikust suure koguse sigarette ja kanget alkoholi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei avastas Häädemeeste vallas Läti registrimärgiga kaubikust suure koguse sigarette ja kanget alkoholi.
Politsei avastas Häädemeeste vallas Läti registrimärgiga kaubikust suure koguse sigarette ja kanget alkoholi. Foto: Lääne prefektuur

Pärnu politseijaoskonna ametnikud avastasid täna Häädemeeste vallas Läti registrimärki kandva kaubiku kontrollimisel selle lastiruumist 20 000 Valgevene maksumärkidega sigaretti ja 1500 liitrit maksumärkideta kanget alkoholi.

Kell 8.50 peatasid Pärnu politseijaoskonna ametnikud Rannametsa-Ikla maantee 23. kilomeetril Krapi bussipeatuse lähedal kontrollimiseks Läti registrimärke kandva kaubiku Mercedes-Benz. Kaubiku lastiruumi kontrollimisel leiti sealt kaks kasti (20 000 tükki) Valgevene maksumärkidega sigarette Fest.

Seal oli veel 150 kasti Moskovskaya nimetust kandva kange alkoholiga, pooleliitristel pudelitel ei olnud maksumärke. Alkoholi oli kaubikus 1500 liitrit.

Kuna autos oli sisseveo koguselist piirangut ületav kogus kaupa, anti kaubik koos selles olnuga ja juht, 23aastane mees, järgnevateks menetlustoiminguteks üle maksu- ja tolliameti ametnikele.

Pärnu politseijaoskonna patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juht Sander Peremees peab oluliseks, et kolleegid pööravad veostele tähelepanu.

«Peale selle, et hoiame pilku peal liiklusel, peame oluliseks märgata nii neid, kes meie riiki seadusliku aluseta sisenevad, kui avastada ebaseaduslikku kaupa,» ütles Peremees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles