Korvpallurid võitsid Kohila

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Pärnu Sadama nime all esinev korvpallimeeskond võitis Eesti karikavõistluste avaringi korduskohtumises kodusaalis Kohila 84:61 ja saab järgmiseks vastaseks Torma mehed.

Kohila tuli Pärnusse vaid seitsme mehega, aga viskas end kolmestega avavileks ette 12:0. Paraku suurt abi sellest ei olnud, sest pärnakad võtsid esimese veerandi lõpuks seisuks 23:26 järele ja võitsid teise perioodi koguni 27:9. Edasi võeti asja pingevabamalt.

“Ega Kohila meestel suuri vahetus- ja puhkamisvõimalusi olnud. Poolajaks olid sotid klaarid, seepärast andsin noortele rohkelt mänguaega,” kommenteeris Pärnu peatreener Heiko Rannula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles