Kuues järjestikune meistrikuld

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu jalgpalliklubi naiskond (pildil sinises vormis) kindlustas endale kolm vooru enne hooaja lõppu Eesti meistri tiitli. Juba kuuendat aastat järjest kulla teeninud pärnulannad on võitnud kõik 17 liigamängu, löönud vastastele 127 ja lasknud endale lüüa neli väravat.

Hõbemedali on juba võitnud 39 punkti kogunud Flora ja pronksile pretendeerivad Tartu Tammeka 25 ja Tallinna FC Levadia 24 punktiga.

Võidukas naiskonnas mängivad sel hooajal Kristina Bannikova, Marve Bessmertnõi, Berle Brant, Kairi Himanen, Margarita Matjuhhova, Elis Meetua, Anastassia Morkovkina, Kaire Palmaru, Anete Paulus, Elizaveta Rutkovskaja, Ketlin Saar, Liivi Sõrmus, Laada Tereštšenkova, Merily Toom, Triinu Esken, Kätlin Hõbemägi, Gerli Israel, Grete Ojala, Heleri Saar, Jennifer Smirnov ja Varje Tugim. Võistkonna peatreener on Jüri Saar, abitreener Jüri Talu ja füsioterapeut Valdo Järvekülg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles