Linnameeskond sai karikasarjas järgmiseks vastaseks Tammeka

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnameeskonnal tuleb karikasarja järmises ringis minna vastamisi liigakaaslase Tartu Tammekaga.
Pärnu linnameeskonnal tuleb karikasarja järmises ringis minna vastamisi liigakaaslase Tartu Tammekaga. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnameeskond sai Eesti jalgpalli karikavõistluste 1/8-finaalis loosi tahtel vastaseks meistriliiga klubi Tartu Tammeka.

Meistriliiga klubidest lähevad karikasarja 16 parema meeskonna seas vastamisi veel Sillamäe Kalev ja Tallinna Levadia ning Viljandi Tuleviku ja Tallinna FC Infoneti vahelise mängu võitja, kelle vastu astub Nõmme Kalju.

Meistriliiga liider FC Flora sai karikasarja järgmises ringis vastaseks kolmandas liigas palliva FC Retro.

Navi Vutiselts (kolmas liiga) kohtub 1/8-finaalis Tõrva JKga (teine liiga), Viimsi MRJK (teine liiga) Vastseliina FC Tannemiga (kolmas liiga), Tallinna FC Forza (kolmas liiga) Väätsa valla jalgpalliklubiga (neljas liiga) ning FC Nõmme United (teine liiga) Tartu FC Santosega (esiliiga).

Mängud toimuvad oktoobri jooksul.

Eelmistes ringides sai Pärnu linnameeskond 1/16-finaalis võõrsil 3:0 jagu FC Infonet II meeskonnast ja 1/32-finaalis 1:0 Haapsalu Läänemaa JKst. 1/64-finaalis Pärnu linnameeskond loosi tahtel mängima ei pidanud.

Kõik teised karikasarjas osalenud Pärnumaa meeskonnad on konkurentsist pudenenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles