Tõllapulga ristmiku ehitamine vähendab ohtu liiklejatele

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnust Riia poole algas riigimaanteel 400 meetri pikkusel lõigul Tõllapulga ristmiku ümberehitamine, tööd lõpevad novembris.
Pärnust Riia poole algas riigimaanteel 400 meetri pikkusel lõigul Tõllapulga ristmiku ümberehitamine, tööd lõpevad novembris. Foto: Urmas Luik

Pärnu lõunapoolsel sissesõidul algas liiklusohtliku ristmiku ümberehitamine, töid teeb maanteeameti tellimusel AS Tref Nord, lepingu maksumus on 326 000 eurot ja töö peab olema lõpetatud novembris.

“Seal on pea igal aastal otsasõite, on olnud ka hukkunuga avarii,” põhjendas Tõllapulga ristmiku ümberehitamist maanteeameti Lääne regiooni ehitusvaldkonna juht Margus Eisenschmidt.

Lääne prefektuuri andmetel ei ole ümberehitataval teelõigul 2012. aastast alates inimvigastustega liiklusõnnetusi juhtunud. Politseisse ei tarvitse teave jõuda, kui juhtub varalise kahjuga liiklusõnnetus: asjaosalised saavad omavahel kokkuleppele ja pöörduvad kindlustuse poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles