GoBus täiustas bussipiletite veebist ostmist

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Tallinna ja Pärnu-Tartu Gobusi kaugliinidele saab nüüd osta bussipileteid ka algusega vahepeatustest. Foto on illustreeriv.
Pärnu-Tallinna ja Pärnu-Tartu Gobusi kaugliinidele saab nüüd osta bussipileteid ka algusega vahepeatustest. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tänasest võib GoBusi kaugliinidele osta veebist bussipileteid ka vahepeatuste kaupa, kuid ostmiseks on vaja kas GoBusi või Tallinna ja Harjumaa Ühiskaarti.

Tallinna ja Harjumaa Ühiskaardiga saab Tallinna linnatranspordi pileteid odavamalt osta. 26. jaanuarist võimaldas GoBus sellele laadida oma kaugliinide pileteid, tänasest lisandus võimalus osta kaugliinide bussipileteid vahepeatuste kaupa, näiteks Pärnu-Jaagupist Pärnusse.

Ostuks tuleb siseneda Pilet.ee jaotusesse «kaugliinid» ja valida sealt sobiv reis ja istekoht. Veebist ostetud pilet on viis protsenti odavam. Pileteid saab osta kuni kümme päeva enne reisi, müük lõpetatakse pool tundi enne bussi väljumist.

Lähiajal kavatseb GoBus kaugliinide bussipiletite müümiseks kasutama hakata mobiiltelefonirakendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles