Torm lõi Kihnu viiulifestivali kava segamini

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tormiks paisunud tuul sunnib Kihnus täna algava viiulifestivali kava muutma, sest lapsed ja nende juhendajad ning paljud selle festivaliga seotud inimesed ei pääse Munalaiust saarele. Foto on illustreeriv.
Tormiks paisunud tuul sunnib Kihnus täna algava viiulifestivali kava muutma, sest lapsed ja nende juhendajad ning paljud selle festivaliga seotud inimesed ei pääse Munalaiust saarele. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tormiks paisunud tuul sunnib Kihnus täna algava viiulifestivali kava muutma, sest lapsed ja nende juhendajad ning paljud selle festivaliga seotud inimesed ei pääse Munalaiust saarele.

«Mina saareelanikuna olen harjunud, et olen loodusjõudude meelevallas, aga õhtuse reisi tühistamine ja lõunase ettepoole toomine muudab asjad keeruliseks,» ütles SA Kihnu Kultuuriruumi juhataja Mare Mätas.

Mätase jutu järgi ei jõua täna ainsaks ülesõiduks Munalaiust Kihnu kella 12ks sadamasse need, kes alustavad sõitu Lõuna-Eestist, Virumaalt või mujalt.

Viiuliõpetajatest jõuab keskpäevasele praamile Merike Teppan-Kolk, kes hakkab saarel lastega tegelema ja annab neile täna tunde.

Kohale on lubanud jõuda ka Evelin Ilves, kes esitleb muuseumis oma raamatut «Kirju», ja kirjanik Andrus Kivirähk.

Muuseumis plaanitud rahvamuusikute jämm jääb ära.

Homme on kavakohaselt hommikust algamas viiulimängu õpitoad, kui selgub, kes hommikuse reisiga tormi vaibudes kohale jõuavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles